Видео: Македонските репрезентативци подготвени за натпреварот против Чешка

За тешко извојуваната победа против Украина и очекувањата пред утрешниот натпревар против Чешката република, Телма разговараше со македонските репрезентативци Жарко Пешевски и Мартин Велковски.

Коментари

Популарно