Видео: Toj покажа како си помина со прос..ka

Српскиот ЈуТубер Јанко деновиве го привлече вниманието на Интернет со ново видео.

Пред седум дена Јанко  го остави видеото со наслов  „Повикав kу..ва во мојот стан и ми го сруши станот“ на неговиот канал на ЈуТјуб, а видеото е прегледано повеќе од 1,4 милиони пати.

Видеото започнува со доаѓањето на   млада девојка во неговиот стан, облечена  во атрактивен фустан и крзнена бунда.

Лицето на девојката е „замаглено“  цело време, меѓутоа  се што се зборува може јасно да се слушне,

Во еден момент Јанко ја собелекува маицата и  на девојката и предлага да  играат шах. Кон крајот на видеото, таа ќе сфати дека е видеото е „шега“  и енергично ја „растура“ масата. Погледето го видеото.

Коментари

Популарно