Седи дома со Милчо: Филмот “Сенки“ вечерва на МРТ

На Македонската радиотелевизија (МРТ) вечерва (15 март), ќе биде прикажан филмот “Сенки“ на еминентниот македонски режисер Милчо Манчевски.

Прикажувањето на овој, но и другите негови филмови (вчера беше прикажан “Пред дождот“), е поддршка на режисерот на вонредните мерки против ширењето на коронавирусот.

Коментари

Популарно