Видео: “Ќе спијам со некој за вакцина“

Порно глумицата Лола (вистинско име  и е Љубов Бушуева), се наоѓа во карантин во Москва, како и на многумина изолацијата не е лесна и за неа , таа одлучи малку да ги мотивира научниците и рече дека ќе спие со секој што ќе открие вакцина за короната.

Во видеото кое го споделија руските медиуми, таа рече дека е уморна од седењето дома, а не може да излезе затоа што во спротивно, како што рече, и се заканувале со затвор.

“Тоа е ситуацијата. Јас сум во карантин, се е во ред дома. Подготвена сум да спијам со оној што ќе ја направи вакцината за коронавирус. Луѓето страдаат. Се е тешко. Не можат да ги напуштат домовите инаку ќе ги затворат. Накратко, ќе спијам со некој  за вакцина “, рече Лола.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

В Москве на карантине из-за коронавируса оказалась знаменитая российская порноактриса Любовь Бушуева более известная под именем Лола Тейлор. Девушка в соцсетях рассказала, что ей нельзя выходить из дома иначе её «посадят в тюрьму». У Тейлор даже есть соответствующее постановление. Порнозвезда устала сидеть дома и заявила, что займётся сексом с тем, кто изобретёт вакцину от коронавируса. - Такая ситуация. Я нахожусь на карантине, дома, всё хорошо. Поэтому всем, кто создаст вакцину от коронавируса я готова сама лично дать. Сами понимаете, люди страдают. Тяжело всё это. Мне нельзя из дома выходить, иначе посадят, если я выйду из дома. Короче, дам за вакцину, - заявила на видео девушка. По словам порноактрисы, на карантине она находится уже неделю. Врачи через день приезжают к ней домой для забора крови из вены. @thelolataylor . . . #лолатейлор #порноактрисыроссия #порноактриссы #коронавирусновости #коронавирус #коронавирус2020 #коронавирусроссия #коронавирусмосква #коронавирусвроссии #коронавируснепройдет

A post shared by Регион Online (@news_r.ru) on

Коментари

Популарно