ФОТО: Шеф Марк во изолација зготви превкусни јадења

Во време на домашната изолација поради коронавирусот, сите се трудиме да најдеме нешто во што ќе уживаме и така ќе ни поминува побрзо времето.

Познатиот готвач кој го гледмаме во емисијата „Брза кујна“ на Сител телевизија Марк де Јонг или шеф Марк покажа какви специјалитети зготвил додека е во изолација.

Освен тоа, тој се вклучи и во предизвикот во кој учествуваат ситње корисниците на социјалните мрежи, а тоа е да се објави фотографија од детството.

Погледнете:

Коментари

Популарно