Луна Џогани му откри на Марко каква е финансиската ситуација и дека мора да врати многу пари!

Луна во разговор со Марко, откри дека има долг од 100.000 евра, и дека треба да ги даде парите на нејзината мајка Анабела Атијас.

– Добив 10.000 евра … Морам да ги дадам на мајка ми, таа ми плати сè. Се заснова на тоа колку заработувам – рече таа, додека Марко беше скоро сигурен дека станува збор за трансфер на апсолутни права од 2,5 проценти.

– Не знам, таа не ми кажа детално. Таа ми рече дека станува збор за 10.000 евра. Исплата на рати – додаде таа.

Коментари

Популарно