(Видео) Снимија мајмун на врв на зграда – кога забележаа што прави, паднаа во несвест!

Карантинот е посебно интересен (ако може така да се нарече) во егзотичните земји, но и во Индија. Животните се опуштени затоа што нема луѓе кои секогаш им пречат.

Во еден град се одигра феноменална сцена неодамна, кога едно момче снимило мајмун кој се качил на кров и уживал во играње со змеј.

Лесниот ветар кој дувал добро му помогнал да се забавува, а неговиот змеј одлично леташе на ветрот. Погледнете во продолжение на видеото како изгледаше тоа.

Животните се опуштени затоа што нема луѓе кои секогаш им пречат. Во еден град се одигра феноменална сцена неодамна, кога едно момче снимило мајмун кој се качил на кров и уживал во играње со змеј.

Коментари

Популарно