Фчерашни новости бараат луѓе

Важно соопштение:

Потребно ни е едно лице од машки пол, кое ќе сака да земе учество во скеч „Берберница“, каде истото лице би го шишале.

Се снима оваа среда, некаде после 12 часот.

Не се секирајте, шишањето е на наша сметка. Ваше е само да имате желба, а воедно и коса.

Напомена: претходно искуство со идење на бербер ќе се смета за предност.

Коментари

Популарно