Видео: Како вежбаат швајцарците?

Совладувањето на препреки е една од основните воени вештини, истата е дел од редовната обука на  припадниците на армиите  ширум светот. На ова видео ќе видите како го прават тоа швајцарските војници.

Коментари

Популарно