Видео: Ова Роналдо не го може

Stefan Florescu од Романија е популарен уличен забавувач со топка, на неговите фудбалски вештини ќе му позавидат и големите фудбалски звезди. Неговите видеа на социјалните мрежи имаат по 100 милиони прегледи, а зошто е тоа така погледете во продолжение.

Коментари

Популарно