Голем удар! Беше најважен маж во животот на Луна, а сега се забавува со…

Илија Печеница беше најдобар пријател на Луна Џогани и се најде во многу тешки ситуации низ кои помина пејачката.

Неодамна поранешниот другар ја предаде Џогани, така што пејачката тешко ќе му прости. Тој лудо се забавуваше со најголемата ривалка на Луна, а тоа е Кристина Кија Коцкар.

Тие двајца беа на прослава на роденден на заедничка пријателка, пејачката Катарина Живковиќ, и тука се дружеа, а Кија дури објави и стори на својот Инстаграм, каде што може да се забележи дека го турка Печеница во базен.

Луна Џогани засега не реагираше на новиот удар, кој и го зададе поранешниот најдобар другар, но сигурно не и било мило.

Коментари

Популарно