(Видео) „Том и Џери“ во реален свет: Снимка од потера на мачка по глушец!

Вечната борба меѓу мачките и глувците е претставена во цртаниот филм „Том и Џери“. Но, што се случува кога тие настани ќе се преселат во реалниот свет?

Оваа снимка тоа најдобро го покажува. И додека мачката го бара глушецот, тој најде неверојатно место да се сокрие.

Коментари

Популарно