ФОТО+ВИДЕО: Невремето пред Дојран направи хаос

Паднато дрво на патот од Смоквица кон Дојран кај селото Раброво повеќе од половина час го заглави Сообраќајот во двете насоки. Со помош на противпожарната бригада по многу обиди патот беше расчистен. Но невремето направило дополнителен хаос, за да се движите по патот ви требаше чамец, а не кола. Еве како изгледаше

Коментари

Популарно