ФОТО: Охридската чаршија ден пред продолжениот викенд за втори август

Охридската чаршија ден пред продолжениот викенд за втори август

Еве како изгледа охридската чаршија и кејот на ден пред продолжениот викенд за втори август. 

Испратено од Виктор

Коментари

Популарно