(Фото) Камерите на „Google“ уловија жена во чудна положба

Еден корисник на апликацијата Google Street View бил шокиран кога наишол на смешна сцена во „виртуелна прошетка“ низ Америка.

Имено, сцената се случила на улица пред куќа. Куќа во стилот на бунгалов има голема градина, патека и пристап до тротоарот. И се случил  моментот кога камерата на Google тргнала по овој пат, го уловила несреќниот момент кога жената паднала во контејнер за ѓубре. Може да ја видите како лежи во својот двор.

Корисникот на Google Maps ја сподели смешната сцена на Редит и напиша: „Не очекував да го пронајдам ова“. И покрај фактот дека жената можеби е повредена, луѓето што коментираа не можеа да одолеат, па го искористија својот хумор, еден корисник се пошегува: „Мааа !! Кој ми ги фрли преостанатите равиоли?“

Коментари

Популарно