Виц на денот

ЖЕНАТА Е НЕШТО КАКО ФУДБАЛЕР

ЛЕЖИ ОФКА СТЕНКА

А ТИ СЕ ПРАШУВАШ ДАЛИ ГЛУМИ ИЛИ НЕ

Коментари

Популарно