Видео: Легендарниот гитарист на „Квин“ во дует со Пере од Струмица

Виолончелистот Пере Јованов од струмичко Куклиш, кој повеќе години живее и работи во Токио изведе онлајн дует со Брајан Меј, легендарниот гитарист на групата „Квин“.

- Дали си спремен? – прашува Меј.

- Да – тивко одговара Јованов.

Почнуваат да ја изведуваат Love of My Life од „Квин“. Погледнете ја прекрасната изведба:

 
Love of My Life

''Love of My Life'' - with Sir Brian May, the legendary guitarist of Queen

Posted by Pere Jovanov on Friday, July 31, 2020

Коментари

Популарно