Борко со емотивна порака за својот син, еве како Душан го бодреше тато

Цела Македонија вчера се радуваше на успехот на Борко Ристовски, но најголема поддршка му беше неговиот син.

Душан преку ТВ-екраните го бодреше својот татко, а по мечот, Борко објави еморивна порака.

Коментари

Популарно