(Видео) Сестрите на невестата го „тестираат“ младоженецот пред свадба

Еден млад човек бил многу изненаден од тоа што претходи на венчавката во Африка, и се чини дека многу мажи се на страната на младоженецот и навиваат за него, со оглед на тешкотиите во кои се најде.

Сестрите на невестата го „тестираат“ младоженецот, а ако младоженецот добие ерекција, тоа значи дека нема да има свадба!

Треба да погледнете, па одлучете дали ви се допаѓа ваков обичај или не.

Коментари

Популарно