(Видео) Се појави жешка снимка: Станија и Голубовиќ во акција во кревет

Станија Добројевиќ и Кристијан Голубовиќ веќе со месеци се препукуваат откако дознаа дека двајцата ќе учествуваат во Задруга 4.

И додека сите чекаат да влезе Станија во реалното шоу, српските медиуми се потсетија како овој пар се забавуваше на Фарма.

Останува да видиме дали ќе се вратат нивните стари емоции кога повторно ќе се сретнат во реалното шоу или ќе продолжат со караниците.

Коментари

Популарно