Ники Минаж конечно го откри полот на бебето

Раперката Ники Минаж се породи на 1ви октомври и на свет го донесе своето прво дете.

Ники и нејзиниот сопруг Кенет Пети кој повеќе од 10 години беше во затвор поради силување, го открија полот на бебето.

„Ви благодарам на сите кои ми праќате убави желби за овој период. Многу ми значи. Толку многу сум благодарна и заљубена во синот. Лудо заљубена“, напиша Ники.

Коментари

Популарно