Трпчески до фудбалерите: Браќа Македонци, гордост на Македонија! Го усреќивте целиот македонски народ!

Македонскиот пијанист од светски глас Симон Трпчески се придружи на честитките до фудбалската репрезентација на Македонија за историскиот пласман на Европското првенство.

Коментари

Популарно