Видео: Бубо Каров-Цацко се врати на сцена!

Цацко Конопишки е човек кој во минатото снимаше и многу реклами и често можевме да го видиме на малите екрани за маркетиншки цели.

После подолго време Цацко очигледно се врати на својата љубов, па сними нова реклама, па во продолжение погледнете како изгледа тој денес.

 

Топло коа студе, ладно коа жеже. Аир плус да си видиш!

Posted by MAJKA TI I TATKO TI on Friday, November 20, 2020

Коментари

Популарно