(Фото) Македонската пејачка го истетовира скоро цел грб

Македонската пејачка Сани Гроздановска од година во година е се поппопуларна. 

На нејзините настапи се бара карта повеќе и секогаш има преполни сали. Пејачката е активна и на социјалните мрежи каде често знае да сподели и фотографии од приватноста.

Овој пат таа сподели фотографија на која откри дека направила нова тетоважа и тоа огромна. Но, не за џцабе тетоважата е толкава, кога има огромно значење за пејачката.

Станува збор за ружи околу кои има виолински клуч од петолиние со ноти, а меѓунив изпишани зборовите: „Љубов“, „Среќа“, „Независност“, а симболично претставени беа музиката и двата цвета кои претпоставуваме се нејзините две ќерки.

Коментари

Популарно