ВИДЕО: МЕКСИКАНСКИОТ КОМЕНТАТОР ЗАЈДЕ НА ГОЛОТ НА ЕЛМАС

Победата на Македонија против Германија одекна во цел свет, па дури и до Мексико. Уште поголем ќеиф е кога слушаш како туѓи коментатори урлаат после ова лудило кое го приредивме.

Коментари

Популарно