(Фото) Маријана Станојковска си ја зголеми устата

Македонската Лото девојка Маријана Станојковска е една од ретките на македонската естрада која се грижи за својот изглед и секогаш изгледа беспрекорно. Освен тоа таа е секогаш во чекор со трендовите.

Бидејќи нејзината професија бара од неа совршен изглед, таа се одлучи за мала корекрција на усните. На новите фотографии објавени на нејзиниот Инстаграм профил може да се забележи дека Маријана си ја зголемила устата.

Што мислите вие, како подобро ѝ стои?

Коментари

Популарно