Елена Ристеска: Не е тешко да имате дете во овој 21 век

Македонската пејачка Елена Ристеска во естрадниот магазин „Бекстејџ“ зборуваше за мајчинството и си ја отоври душата.

„Сите ние на 30тина и нешто години најверојатно размислуваме за мајчинство. Најважно е дека дете не се прави со било кој. Не е тешко да имате дете во овој 21 век, постојат многу медицински иновации со кои може да го имате тоа дете, некогаш дури размислувам да си повојам детенце се додека не се појави некоја личност со која ќе имам свои деца“ кажа Елена.

Коментари

Популарно