(Фото) Огуз од турската серија „Кога лисјата паѓаат“ има сопруга и две деца

Турската серија „Кога лисијата паѓаат“ своевремено беше хит во Македонија, а сега љубителите на турските драми имаат можност репризно да ја гледаат, овој пат на телевизија Алфа.

Актерот Толга Карел кој го игра ликот на лошиот Огуз во 2006 година се прослави со оваа улога.

Тој денес има 42 години, се откажа од актерството, живее во Америка со втората сопруга и двете деца, а по професија е камионџија.

Рабирливо, денес изгледа поинаку, побелен и проќелавен, а ова се неговите приватни фотографии на Инстаграм:

Коментари

Популарно