Еве која боја ќе биде хит оваа есен

Црвената боја има широка палета, а на вас е да одлучите дали сакате бакарно црвена или можеби нијанса на јагода. Есента е вистинско време за промена на косата, а оваа боја е моден погодок.

Црвена боја на косата за студени тонови

Експриментирајте со розови нијанси, костенливи, студени бакарни, цимет или нијанси во праска боја.

Црвена боја на косата за неутрални тонови

Неутралните подтонови обично имаат мешавина на топли и студени топови и практично можете да ја бирате нијансата. Доколку сакате да изгледате префинето одлучете се за богата црвена нијанса, виолетова или махагони костенлива.

Црвена боја на косата за топли тонови

Златните тонови може да ги збогатите. Одлучете се за храбри избори како бакарна нијанса или силно црвена.

Коментари

Популарно