Јове Кекеновски: Полошо е да си лош директор отколу лош во кревет

Во новото издание на „Нешто конкретно“ зборуваме за тоа дали на мажите им е полесно во животот од жените.  

Се разбира на оваа тема гости ни беа само мажи и тоа Јове Кекеновски, Марко Новевски, Едмонд Сотир и Јанаки Митровски. Ги прашавме што би сториле ако им речат дека се лоши во кревет, ги натеравме да пробаат да направат повеќе работи одеднаш како што тоа го може жената, но за политика не смеевме да ги чепнеме - „Политичките партии ги гледам како секта и би ги запалил сите“ рече Јанаки. 

За повеќе легендарни изјави од нашите гости гледаме Телма денеска во 17.00 часот, „Нешто конкретно“ со Снеже Велков.

Коментари

Популарно