Ирена Спасовска: „Ние жените сме змии, секогаш имаме резерва“

На тема - Колку луди работи правиме во љубовта? во емисијата „Нешто конкретно“ водителката Снеже Велков ги запраша гостите кој сака поненормално дали мажите или жените?

Гости беа Илина Ведран, Ирена Спасовска, Антонио Димитриевски и Жарко Димоски, сите говореа на темата според личните љубовни искуства во животот па така пејачката Ирена Спасовска изјави дека маж кога ќе засака жена тој е спремен се да направи за неа додека жените се змии кои секогаш имаат резерва, на тоа Антонио Димитриевски и одговори дека не постои змија за која нема мунгос на што се согласи и Жарко Димоски.

Емисијата во целост можете да ја погледнете на линкот подолу:

Коментари

Популарно