Стојна Стојковска: Никогаш не сум била на забар

Во минатонеделната емисија на „Нешто конкретно“ гостинка ни беше актерката Стојна Стојковска, на прашање од водителката Снеже Велков со кого би одела на забар таа одговори дека никогаш не била на забар, „32 заба имам, а имам 67 години“ вели таа. И ние го сакаме рецептот за толку здрави заби [🙂] .

На линкот подолу можете да ја погледнете целата емисија.

Коментари

Популарно