(Фото) Чудна риба уловена во Глобочица

Денеска двајца рибари од Скопје уловија риба која личи како да е уловена во Амазон.

Не знаат кој вид е па ни ја испратија да ја објавиме фотографијата.

Ако знаете каква риба е пишете во коментар.

Коментари

Популарно