Александар Љафтов е подготвен за #EuroVolleyM во Скопје

Александар Љафтов е подготвен за #EuroVolleyM во Скопје

МАКЕДОНИЈА : Данска [👊] 20:00 [⏰]

Борис Трајковкси [🏟]

Дојдете да дадете подршка на нашите момци [🙏]

Купете карти на [👇]

https://www.cts.eventim.si/en/artist/cev/?affiliate=V82

и во сите продажни места на МК-Тикетс

Патиките Љафтов се дело на 

Коментари

Популарно