Палчо со евтин трик се обидел да ги измами турските полицајци

Осомничениот убиец на малата Вања Ѓорчевска се обидел да го измами безбедносниот систем на Република Турција, обелодени вечерва министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски на вонредна прес-конференција.

„Во Баликесир останал неколку дена и најмил такси-возач за да замине во Истанбул, но практично симулирал и повторно се вратил во градот. Но, денеска бил уапсен додека се движел пешки на автопат во близина на Баликесир, изјави министерот за внатрешни работи Спасовски вечерва.

Коментари

Популарно