(Видео) Тоше Зафиров: Бев спремен да примам куршум за Груевски

Во новата епизода во Бомбакис поткастот вечерва гостува спортскиот психолог Тоше Зафиров. Себеси се смета за голем патриот и кажа дека бил спремен да прими и куршум кога бил дел од обезбедувањето на екс премиерот Никола Груевски. 

Вечерва Вашиот домаќин Кристијан Станковски прашува, а Тоше одговара зошто не ги разбирал феминистките, како се снаоѓа во улога на татко, кои се тајните зад успешниот бизнис, спортот и добро оформено телото?

Вечерва, во 21 часот на „Јутјуб“ каналот Бомбакис, гостин...Тоше Зафиров.

Коментари

Популарно