Пронајдена Македонката која беше исчезната

Студентката на Економскиот факултет во Скопје, Енкеледа Чела, државјанка на Албанија, која вчера беше пријавена за исчезната е пронајдена жива, потврдија за Фокус од МВР.

За кратко се очекуваат подетални информации од Министерството за внатрешни работи.

Енкеледа Чела од Албанија која во Скопје студирала на Економскиот факултет беше пријавена за исчезната од нејзините пријатели, откако во петокот вечерта и се изгубила секаква трага.

Коментари

Популарно