(Видео) Сред бел ден во Аеродром украде 55-ка телевизор

Во балонот за фудбал СЦ Аеродром денеска во 12.00 во Скопје дечко си обива во просториите на спортскиот центар си влегува си го пакува телевизорот и си оди.

Лицето е пријавено во полиција, а го има на видео како и претходно краде во истиот објект и сеуште не е уапсен.

Полицијата направила увид и прави напори за да го пронајде сторителот.

Погледнете го видеото, за да не ве ограби и вас.

Коментари

Популарно