ШОКАНТНО: Во Прилеп брутално убиство па потоа жртвата била и запалена во автомобилот?

Неофицијално убиен па потоа запален е битолчанецот со иницијали Б.А.Злосторството е сторено по патот кон селото Беловодица. Екипа на МВР и Противпожарната единица се на лице место.

Повеќе информации во текот на ноќта

Извор: www.markukule.mk

Коментари

Популарно