Фото: Актерот ги послуша своите фанови

Актерот со својата тетоважа, тој неодамна ги „вознемири“ обожавателите затоа што тие му најдоа грешка во една буква. Па сега тој ја исправи таа грешка, што им се допадна на неговите фанови.

Орландо Блум (43) ја посвети тетоважата на неговиот син Флин и го истетовира со морзеова азбука неговото име, но имаше грешка.

Наместо "Flynn" тој  напишал "Frynn". Фановите ја забележаа грешката и веднаш реагираа, а актерот го зеде предвид нивниот приговор и ја поправи грешката.

Мајсторот за тетоважи рече дека е направена грешка, во форма на точка што недостасува, ќе биде исправена, а веднаш по корекцијата, актерот се пофали со тетоважата без грешки на Инстаграм, но и се пофали со нова тетоважа на другата рака, која ја посвети на своето куче кое почина во 2016 година години 

Како се станува старлета: Од дом за сираци до скапа старлета

Старлетата Сораја Вучелиќ, рано останала без мајка, растела во Домот за незгрижени деца, а подоцна била префрлена во старателско семејство. Дури подоцна во текот на животот воспоставила комуникација со таткото.

Се родила во Книн во 1986 година, а нејзината мајка Анка родителите ја исфрлиле од куќата кога дознале дека е бремена зошто не се согласувале со нејзиниот избор. Иако прво се преселиле во Бар, Анка немала од што да ја издржува ќерката, па ја дала на семејство во Војводина. Поради далечината, средбите на мајката и ќерката не биле возможни, па така Анка после неколку месеци Сораја ја сместила во Дом за незгрижени деца. Додека престојувала таму, била вистински мал бунтовник и знаела да се избори со проблематичните момчиња, речиси и им парирала, и никој не смеел да ја закача. Имала, своја мала „банда“ и тинејџерите ја почитувале.

Подоцна Анка и Сораја успеале да воспостават добар однос со семејството на Анка, но мајката се разболела и починала кога Сораја имала само 17 години. Старлетата после тоа одлучила да се отсели во Белград и да се избори за себе.

Првпат се појави во „Големиот брат“ во 2011 година, а тоа го искористи за својата натамошна кариера.

Додека престојуваше во реалното шоу, за разлика од останатите учесници, кои како контакти оставаа телефонски броеви од членовите на своето семејство, Сораја бидејќи нема мајка, а таткото не сакаше да го експонира, остави телефонски број со својата тогашна најдобра пријателка која ја потврди нејзината приказна.

Се зборува дека Сораја до сега имала повеќе од 8 естетски зафати, а првиот го направила во 2010 година кога ги зголеми градите.

Денеска, таа е студент на психологија, но со оглед на тоа дека моментално не може да се врати во Србија, прашање е дали и како ќе го заврши факултетот.

ВИДЕО: Заглавил во снег а потоа од сите страни почнале да му приоѓаат големи тигри

Овој човек вечно ќе го памти ова искуство, а снег веројатно нема да сака да види ниту на слика.

Со својот џип одел низ планината,одеднаш застанал во снегот и кога се подготвил да излезе видел чудна сцена.

Од сите страни почнале да му приоѓаат големи тигри. Крвта му се заледила, но не од ладно туку од страв.

Еден тигар скокнал на вратата на возачот и гледал кога човекот ќе ја отвори.

Ова видео е едно од најгледаните на интернет, а зошто е така откријте сами.

Популарно