ВИДЕО: Без цензура - Груевски за годините додека беше премиер, но и за промената на името

Отворени многу прашања, на кои никој досега не дал одговор, стои во најавата на мегаинтервјуто на Инфомакс со поранешниот премиер Никола Груевски.Во шестчасовното интервју, отворено и без цензура, Груевски зборува што се случувало пред, за време на и по заминувањето од премиерската функција.

Коментари

Популарно