ФОТО: Со 100 си лапна 43.000 евра!

Храбар играч од Тетово ќе го памети претходниот викенд.

Десет натпревари, квота 351,95 на уплата од 6000 денари плус MOZZART БОНУС 25% или 527.932 денари за неверојатни 2.639.660 денари.

Честитки до добитникот !!!

Коментари

Популарно