Кој се е на страната на Павле

Во врска со објавената „бомба“ за пратеникот Павле Богоевски реакциите на јавнота од минута -минута се менуваат од осуда, барање оставка и друго , а има и апели за легализација на марихуаната во медицински цели. Последно на свјот ФБ профил се огласи Замир Мемети погледенете што напиша..

Коментари

Популарно