ВИДЕО: Зборувајте албански, тука е Албанија, вие сте бегалци

Сами Укшини, познат како командант Соколи, експлодира денеска во Апелациониот суд, каде што започна сослушувањето за случајот “Диво Насеље“.

Соколи го изрази својот гнев кон судијката и полицијата, за како што рече, четиригодишното малтретирање кое им се прави.

– Доста веќе, не ве поднесуваме. Четири години ве трпевме и не малтретиравме. Не ве поднесуваме веќе. Вие сте дојдени од Карпатите, таму треба да се вратите, рече Соколи.

Коментари

Популарно