Груевски до Заев: Каков нечовек треба да е некој за вака да ги остварува своите цели?

Екс премиерот Груевски вечерва преку фејсбук статус упати порака до премиерот Зоран Заев. Тој во неговата порака укажува на тоа што Заев правел во минатото, со што се служел и со што сеуште се служи.

Груевски вели дека Заев останал доследен само на ветувањето дека ќе ги прифати сите барања на соседите во однос на македонското национално прашање, а за возврат да добие поддршка да владее на ист начин како во што видовме како претходно владеел во Струмица. Но тоа ветување не беше кон народот чие мнозинство не можеше да поверува дека такво нешто е подготвен да направи исто како што многумина неверуваа дека е можно да монтирал снимени разговори за да добие ефект кој го посакува. Погледнете го неговиот статус во продолжение:

Коментари

Популарно