Героски: Катица за премиер, сега, веднаш!

Новинарот Бранко Героски, кој во минативе недели е актуелен, затоа што беше прв кој ја разоткри аферата „Рекет“ во своте текстови/приказни, денеска имаше саркастичен коментар на својот Фејсбук профил на едно постаро интервју на специјалната обвинителка.

„Ма што градоначалник на Гевгелија, пратеник, нешто такво... Катица за премиер, сега, веднаш!!!“, напиша Героски на постот.

Коментари

Популарно