ФОТО: Вака Стоилов честита 8 Септември

Македонската спортска икона Стојанче Стоилов во свој стил го честита “Денот на независноста”.

“Слободна, независна и суверена РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА”, напиша Столе на неговиот Фејсбук профил.

Коментари

Популарно