ЕКСКЛУЗИВНО: Кој му помогна на семејството Талевски да освои 10 награди на наградната игра Стобиранка?!?

Главна тема деновиве на социјалните медиуми беше семејството Талевски, кое доби 10 награди на наградната игра СТОБИРАНКА на Витаминка. Првото извлекување заврши на 23 октомври, но јавноста со дрва и со камења почна да го напаѓа ова семејство, но и организаторот на наградната игра.На никого не му ни текна да ги праша овие луѓе што навистина се случило и како токму кај нив завршиле 10 награди. Zase.mk ги најде Талевски и директно ги праша која им е врската во Витаминка?

ВИДЕО: Ова се зелените идеи кои ќе го променат македонското општество!

Здружението за социјални иновации „АРНО“ ги прогласи трите најдобри зелени бизнис идеи за 2017.  На крајот од месецот победничките зелени бизнис идеи заминуваат во Црна Гора каде на регионално ниво ќе се борат за освојување на парична награда од 10.000 долари.

ВИДЕО: Вест која сигурно ќе ги интересира сите мајки и баби!!!

После 50-тата година, освен постепеното истенчување на кожата заради намалената количина на еластин, колаген, масно ткиво и др.градбени состојки, доаѓа и до видно намалување на активноста на лојните жлезди, намалување на имунитетот и отпорноста кон УВ-те зраци, нарушување на микроциркулацијата на кожата. Резултат на тоа е посува и помалку еластична кожа на која брчките се сѐ подлабоки и која постепено го губи и природниот здрав сјај. Кај дел од луѓето како последица на претходно наведените промени на кожата, се јавува и видливо црвенило во предел на лицето.

Популарно