Златко Ориѓански: Сите кои сте против прославата може да си го опнете сами на себе

Музичарот Златко Ориѓански кои ќе настапува на владината прослава за поканата во ЕУ и НАТО, на социјалоната мрежа фејсбук на сите оние кои го критикуваат славењето им порача дека може да си го „опнат“ сами на себе.

Коментари

Популарно