Сексуално задоволување до врвен оргазам-Queening

Дали имате слушнато за queening? Според сексолозите овој начин на сексуално задоволување во моментот е вистински хит помеѓу паровите, па доколку сакате да бидете кралица во креветот и да доживеете врв оргазам тогаш треба редовно да го практикувате.

Терминот ја опишува античката секс техника во која жената ги притиска и трие своите гениталии од јазикот на својот потчинет. 

Во модерен превод, тоа би значело орална секс поза во која партнерката седнува врз лицето на партнерот, а тој има задача да ја задоволи користејќи ја својата уста. 

Овој тип на сексуално задоволување бил мошне чест низ историјата, а воедно и хит кај дамите од високото општество кои сакале да имаат љубовни афери, но не и да останат бремени од своите љубовници

Коментари

Популарно